dimecres, 4 de febrer del 2009

“Queda inaugurado este pantano…”







Ja hem acabat la primera sessió oficial del curs i el personal ha complit.
Les paraules inaugurals de l’assessora Lupe han donat pas als powerpoints que he preparat per a l’ocasió: Introducció als blocs i Els blocs educatius. Encara que les imatges en moviment de la presentació ho fan molt més atractiu, el contingut de la sessió podeu llegir-lo al document original.
Només recordar-vos que al final de l’escrit teniu les activitats que hem realitzat avui i les que hem encomanat per a casa, a més de les adreces dels dos blocs principals: el dels CRAs i el del curs de blocs.
Durant la sessió formativa, a banda d’obrir comptes de Gmail i crear els blocs en la plataforma Blogger, les passes inicials, també hem seguit el decàleg d'una professora DIM per millorar la llegibilitat d’un bloc docent, i les Normes d’etiqueta en els blogs d’aula que proposa la Biblioteca del CEIP Sant Jordi de Lleida.
Penjar posts amb hiperenllaços i imatges s’han endut la part més pràctica d’aquesta primera sessió, en què també hem obert comptes en Google Docs per a poder penjar documents en web. Ara la principal tasca és la d’anar fussant en tots els links i explicacions, decididament, a pams, però tenint clar que en traurem aigua clara d’aquesta aventura.
Al final de l’exposició i taller són d’agrair els aplaudiments finals, que ens encoratgen a fer les coses millor encara.
Junts, des dels CRAs valldalbaidins, i en xarxa, oberts al món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada